Liefde voor beeld

Ik ben altijd een beeldmens geweest. Van kleins af aan was ik aan het tekenen en toen ik camera’s ontdekte, was het me snel duidelijk welke kant ik op wilde.


Image

Na mijn studie ‘Audiovisuele Media’ aan de HKU heb ik verschillende banen in het AV-vak gehad, maar ook veel freelance werk en eigen projecten gedaan. In die tijd heb ik alle kanten van het filmvak leren kennen en heb ik gemerkt dat ik me het liefst bezig houd met het filmen zelf: camera & regie. Uiteindelijk ben ik in 2014 voor mezelf begonnen, een keuze waar ik nog steeds erg gelukkig mee ben!


Image
Mooie projecten

Tegenwoordig werk ik vooral voor maatschappelijke & culturele projecten. Zo doe ik veel in de zorg, milieu & theaterwereld. Ik maak video’s die worden ingezet in online trainingen, worden gebruikt op congressen en worden gebruikt voor online promotie.


Image

Tijdens het filmen richt ik me op inhoudelijk het sterkste verhaal vangen, het mooiste plaatje maken, maar vooral op de mensen die voor mijn camera staan. Ik krijg regelmatig te horen van mensen dat ze de filmdag zo ontspannen vonden, en dat ze zich op hun gemak voelden door mijn manier van werken.


Image
de Videomakers

Naast de opdrachten die ik onder mijn eigen naam uitvoer, ben ik in 2016 samen met Grietje Evenwel begonnen aan de Videomakers, een online platform waar wij iedereen willen helpen naar betere video’s, door middel van gratis tutorials, video’s en blogs, én diepgaande online cursussen.


Image

Kijk voor een meer gedetailleerd overzicht van mijn werkverleden op mijn Linkedin profiel, of download mijn CV onderaan de pagina.


Image