Missie & visie

 

Missie

Met mijn film en fotografie vertel ik verhalen van bedrijven, organisaties, en mensen van alle soorten en maten. Van jongs af aan heb ik altijd gezien hoe slechte communicatie, en daardoor wederzijds onbegrip, aan de basis ligt van veel kleine en grotere problemen. Beeld is een bijzonder krachtig medium, waarmee communicatie kan worden versterkt en er een kans wordt gecreëerd om onderling begrip te laten groeien. Die kracht wil ik graag inzetten om de wereld om mij heen een beetje mooier te maken, door me te richten op culturele en maatschappelijke projecten.

Elk beeld wat ik maak moet het mooiste zijn wat ik op dat moment kan maken, het verhaal op de juist manier vertellen en mensen op hun best laten zien. En zo kunnen verhalen verteld worden die anders misschien niet gehoord zouden worden. En met een beetje geluk, kunnen we daarmee anderen inspireren, iets leren, of aan het denken zetten.

 

Visie

Verhalen kunnen alleen goed verteld worden als alle elementen op hun plaats vallen. Daarom geloof ik erin dat elke foto en elke video een hoge kwaliteit moeten hebben, waar niks afleidt van de boodschap. Dat wil ik bereiken door altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste techniek, maar ook die techniek volledig te beheersen, zodat ik op een opnamedag me helemaal kan richten op de mensen waarmee ik werk en het verhaal wat we gaan vertellen. Zo’n opnamedag is altijd ontspannen, zodat iedereen op zijn gemak is en we de beelden kunnen opnemen die authentiek en persoonlijk zijn. En als alles dan op zijn plaats valt, kunnen we samen de ongrijpbare magie van het moment zien en vastleggen.