Tijd voor de volgende videoclip!

Super, de volgende videoclip opdracht heeft zich aangediend! Binnenkort ga ik een videoclip maken voor de Finse zangeres Catself. Het nummer wat we gaan doen is waarschijnlijk ‘Vampiress fitting in’, over een vampier die probeert zich aan te passen aan de samenleving. Hoewel ik nooit erg geloof in praatje-plaatje videos, denk ik toch wel dat dit nummer potentie heeft om een heerlijke magische clip te krijgen. Sfeervol, crazy, wonderlijk.

Het plaatje hierbij maakte ik afgelopen jaar in Frankrijk in de buurt van Cluny en straalt voor mij ook wel een mysterieuze sfeer uit. Als we daar de clip zouden kunnen filmen…! Oei dat zou tof zijn 🙂 Is er een producer in de zaal die zoiets voor me kan regelen?

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.