Harig portret

Ik heb het druk! Ik sta aan het begin van mijn vierde maand als freelancer en ik ben onderhand elke dag aan het filmen, fotograferen of monteren! Afgelopen maand was ik bij een whiskey presentatie, bij de nachtelijke wegwerkzaamheden aan de A13, bij een afstudeerconcert aan het conservatorium in Utrecht, een wijnproeverij, verschillende hockeytoernooien, op kantoor bij Zakelijk Schrijven en een 60+ voetbaltoernooi. En misschien vergeet ik er nog een paar. Wat een feest! Al die verschillende projecten, al die verschillende mensen en lokaties: ik voel me vaak bevoorrecht dat ik overal mag komen kijken met mijn lenzen.

Ondertussen leer ik steeds weer; over fotografie en film natuurlijk (‘Spiegellenzen’ kende ik nog niet! En blijkbaar hebben die een cirkelvormige bokeh…. Dat wil ik toch eens uitproberen!), maar ook over het freelancen zelf; het managen van mijn tijd, het omgaan met de verschillende relaties, maar ook administratieve zaken (toch maar een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten?).

En toch, daarnaast blijft er zelfs nog een beetje vrije tijd over. En als ik dan eens geen opdrachten heb… dan ga ik graag fotograferen! Afgelopen weekend was Fino, de hond van een goede vriendin, mijn gewillige model. Iets meer haren dan de modellen die ik meestal voor de camera heb, maar zeker niet minder fotogeniek. Deze blije hond draafde het hele weekend voor mijn camera heen en weer, wat mij de kans gaf om hem in volle galop te bevriezen op mijn beeld. Maar dit portret, met zijn grote hondenlach, is toch wel mijn favoriet.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.